Käytä ChatGPT-tilaustasi Notion-palvelijan kanssa

Tässä ohjeasiakirjassa

Yhdistä ChatGPT Plus- tai Pro-käyttäjätilisi käyttääksesi tilaustasi Notion-palvelijan kanssa.

Siirry usein kysyttyihin kysymyksiin

Jos työtilasi on Business- tai Enterprise-sopimus ja sinulla on ChatGPT Plus- tai Pro-käyttäjätili, voit yhdistää ChatGPT-käyttäjätilisi Notion-käyttäjätiliisi. Kun yhteys on muodostettu, Notion-palvelija voi käyttää ChatGPT-tilaustasi Notion-sopimuksesi sijaan. Käytät ChatGPT-tilaustasi vain, kun valitset tietyn GPT-mallin. Mallinvalitsin näyttää, mikä sopimus on käytössä, ennen kuin lähetät viestin.

Jokainen käyttäjä yhdistää oman ChatGPT-käyttäjätilinsä. Tarkista ennen yhdistämistä, että:

  • Notion-työtilasi on Business- tai Enterprise-sopimus.

  • Olet työtilan jäsen (vieraat eivät voi käyttää tätä).

  • Sinulla on ChatGPT Plus- tai Pro-käyttäjätili.

  • Käytät Notion-palvelijaa. Tämä ominaisuus ei toimi mukautettujen palvelijoiden kanssa.

Yhdistä käyttäjätilisi kohdassa Asetukset tai mallinvalitsimesta.

Yhdistä asetuksista

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Notion AI → Käyttö.

  2. Valitse kohdassa Yhdistetyt tilaukset vaihtoehto Yhdistä ChatGPT:n kohdalla.

  3. Kirjaudu ChatGPT-palveluun ja salli Notionin muodostaa yhteys käyttäjätiliisi.

  4. Palaa Notioniin.

Yhdistä mallinvalitsimesta

  1. Avaa mallinvalitsin Notion-palvelijassa.

  2. Valitse kohdassa Tilaukset vaihtoehto Yhdistä ChatGPT-tilaustasi.

  3. Kirjaudu ChatGPT-palveluun ja salli Notionin muodostaa yhteys käyttäjätiliisi.

  4. Palaa Notioniin.

Kun olet yhdistänyt käyttäjätilisi, Notion-palvelija voi käyttää joko ChatGPT-tilaustasi tai työtilasi Notion-sopimuksesi. Valitsemasi malli määrittää, kumpaa tilausta käytetään.

  • Valitse tietty GPT-malli: käytä istunnossa ChatGPT-tilaustasi.

  • Valitse Auto tai muu kuin GPT-malli: käytä työtilasi Notion-pisteitä kyseistä istuntoa varten.

Mallinvalitsin näyttää, mikä sopimus on käytössä, ennen kuin lähetät viestin.

Jos ChatGPT-tilaustasi raja tulee vastaan, Notion-palvelija pyytää sinua vaihtamaan työtilasi Notion-pisteitä istunnon jatkamiseksi. Kun ChatGPT-käyttöoikeutesi ovat taas käytettävissä, Notion-palvelija vaihtaa automaattisesti takaisin ChatGPT-tilaustasi.

Voit lopettaa ChatGPT-tilaustasi käytön katkaisematta käyttäjätilisi yhteyttä tai katkaista käyttäjätilisi yhteyden Notionista kokonaan.

  1. Siirry kohtaan Asetukset → Notion AI → Käyttö.

  2. Löydät ChatGPT:n kohdasta Yhdistetyt tilaukset.

  3. Voit lopettaa ChatGPT-rahoituksen käytön poistamalla valinnan Käytä ChatGPT-tilaustasi. Jos haluat poistaa ChatGPT-käyttäjätilisi Notionista, valitse Katkaise yhteys.

Kun olet poistanut ChatGPT-rahoituksen käytöstä tai katkaissut käyttäjätilisi yhteyden, Notion-palvelija käyttää jälleen Notion-sopimustasi.


Usein kysytyt kysymykset

Toimiiko se kaikkien mallien kanssa?

Ei. Käytät ChatGPT-tilaustasi vain, kun valitset tietyn GPT-mallin. Jos valitset Auto tai muun kuin GPT-mallin, istunnossa käytetään työtilasi Notion-sopimusta.

Toimiiko se mukautettujen palvelijoiden kanssa?

Miksi en näe vaihtoehtoa muodostaa yhteyttä ChatGPT:hen?

Varmista, että työtilasi on Business- tai Enterprise-sopimuksella, käytät Notion-palvelijaa ja sinulla on ChatGPT Plus- tai Pro-käyttäjätili.

Miksi istunnossani käytettiin Notion-sopimustasi ChatGPT-tilaustasi sijaan?

Tämä voi tapahtua, jos valitsit Auto tai ChatGPT-käyttöoikeutesi loppuivat. Molemmissa tapauksissa Notion-palvelija käyttää työtilasi Notion-sopimusta.

Käsitelläänkö ChatGPT-Sopimus(tyyppi)lla suoritettuja pyyntöjä siten, että Notionin sopimukset tekoälyaliprosessorien kanssa ovat voimassa, vai sovelletaanko henkilökohtaisen ChatGPT-Sopimus(tyyppi)n ehtoja ja tietoasetuksia?

Notionin sopimukset sen tekoälyaliprosessorien kanssa ovat edelleen voimassa, mukaan lukien sitoumukset siitä, ettei asiakasdataa käytetä koulutukseen, sekä sovellettavat tiedon säilyttämättömyyttä koskevat ehdot.

Tallennetaanko ChatGPT-Sopimus(tyyppi)a käyttävien keskustelujen tiedot ChatGPT:n keskusteluhistoriaan tai muistiin, tai tulevatko ne näkyviin siellä?

Ei. ChatGPT-yhteyttä käytetään vain laskutukseen ja käytön kohdistamiseen.

Sovelletaanko Notion AI:n vakioitua tiedonsäilytyskäytäntöä edelleen?

Kyllä. Notion AI:n tiedonsäilytyskäytäntö on voimassa; Enterprise-sopimusten osalta dataa ei säilytettä, ja muissa tapauksissa säilytys on 30 päivää.

Voivatko työtilan ylläpitäjät nähdä, mitkä jäsenet ovat yhdistäneet ChatGPT-Sopimus(tyyppi)n?

Ylläpitäjät voivat käyttää lokeja nähdäkseen yhteyden ja katkaisun tapahtumat. Käyttömäärätiedot eivät ole saatavilla.


Anna palautetta

Oliko tästä resurssista apua?


Powered by Fruition