Brug dit ChatGPT-abonnement med Notion Agent
Forbind din ChatGPT Plus- eller Pro-konto for at bruge dit abonnement med Notion Agent.
Gå til Ofte stillede spørgsmålHvis dit arbejdsområde er på Business- eller Enterprise-abonnementet, og du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto, kan du forbinde din ChatGPT-konto til Notion. Når den er forbundet, kan Notion Agent bruge dit ChatGPT-abonnement i stedet for dit Notion-abonnement. Du bruger kun dit ChatGPT-abonnement, når du vælger en specifik GPT-model. Modelvælgeren viser, hvilket abonnement der er i brug, før du sender en besked.
Hver person forbinder sin egen ChatGPT-konto. Før du forbinder, skal du kontrollere at:
Dit Notion-arbejdsområde er på Business- eller Enterprise-abonnementet.
Du er medlem af arbejdsområdet (gæster kan ikke bruge dette).
Du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto.
Din ChatGPT-konto bruger den samme verificerede e-mailadresse som din Notion-konto.
Du bruger Notion Agent. Denne funktion virker ikke med Tilpassede agenter.
Forbind din konto i Indstillinger eller fra modelvælgeren.
Forbind fra Indstillinger
Gå til
Indstillinger→Notion AI→Forbrug.Under
Forbundne abonnementerskal du vælgeForbindud for ChatGPT.Log ind på ChatGPT, og giv Notion tilladelse til at oprette forbindelse til din konto.
Vend tilbage til Notion.
Forbind fra modelvælgeren
Åbn modelvælgeren i Notion Agent.
Under
Abonnementerskal du vælgeForbind ChatGPT-abonnement.Log ind på ChatGPT, og giv Notion tilladelse til at oprette forbindelse til din konto.
Vend tilbage til Notion.
Når du har forbundet din konto, kan Notion Agent bruge enten dit ChatGPT-abonnement eller dit arbejdsområdes Notion-kreditter. Den model, du vælger, afgør, hvilket abonnement der bliver brugt.
Vælg en specifik GPT-model: brug dit ChatGPT-abonnement til sessionen.
Vælg Auto eller en ikke-GPT-model: brug dit arbejdsområdes Notion-kreditter til sessionen.
Modelvælgeren viser, hvilket abonnement der er i brug, før du sender en besked.
Hvis du når grænsen for dit ChatGPT-abonnement, vil Notion Agent bede dig om at skifte til dit arbejdsområdes Notion-kreditter for at fortsætte sessionen. Når dit ChatGPT-forbrug bliver tilgængeligt igen, skifter Notion Agent automatisk tilbage til dit ChatGPT-abonnement.
Du kan stoppe med at bruge dit ChatGPT-abonnement uden at afbryde forbindelsen til din konto, eller du kan afbryde forbindelsen mellem din konto og Notion helt.
Gå til
Indstillinger→Notion AI→Forbrug.Find ChatGPT under
Forbundne abonnementer.For at stoppe med at bruge ChatGPT-finansiering skal du slå
Brug dit ChatGPT-abonnementfra. For at fjerne din ChatGPT-konto fra Notion skal du vælgeAfbryd forbindelse.
Når du har slået ChatGPT-finansiering fra eller afbrudt forbindelsen til din konto, vil dit Notion Agent-forbrug igen køre på dit Notion-abonnement.
Ofte stillede spørgsmål
Virker det med alle modeller?
Virker det med alle modeller?
Nej. Du bruger kun dit ChatGPT-abonnement, når du vælger en specifik GPT-model. Hvis du vælger Auto eller en ikke-GPT-model, bruger sessionen dit arbejdsområdes Notion-abonnement.
Virker det med tilpassede agenter?
Virker det med tilpassede agenter?
Nej. Du kan kun bruge din ChatGPT-konto med Notion Agent.
Hvorfor ser jeg ikke muligheden for at oprette forbindelse til ChatGPT?
Hvorfor ser jeg ikke muligheden for at oprette forbindelse til ChatGPT?
Sørg for, at dit arbejdsområde er på Business- eller Enterprise-abonnementet, at du bruger Notion Agent, og at du har en ChatGPT Plus- eller Pro-konto.
Hvorfor brugte min session mit Notion-abonnement i stedet for mit ChatGPT-abonnement?
Hvorfor brugte min session mit Notion-abonnement i stedet for mit ChatGPT-abonnement?
Dette kan ske, hvis du har valgt Auto, eller hvis dit ChatGPT-forbrug er opbrugt. I begge tilfælde bruger Notion Agent dit arbejdsområdes Notion-abonnement.
For requests processed using a ChatGPT plan, do Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, or do the personal ChatGPT plan’s terms and data settings apply?
For requests processed using a ChatGPT plan, do Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, or do the personal ChatGPT plan’s terms and data settings apply?
Notion’s agreements with its AI subprocessors still apply, including commitments that customer data is not used for training and applicable no-data-retention terms.
Are conversations that use a ChatGPT plan saved to or shown in ChatGPT chat history or memory?
Are conversations that use a ChatGPT plan saved to or shown in ChatGPT chat history or memory?
No. The ChatGPT connection is used only for billing and usage attribution.
Does Notion AI’s standard data-retention policy still apply?
Does Notion AI’s standard data-retention policy still apply?
Yes. Notion AI’s data-retention policy applies, including no retention for Enterprise and 30-day retention otherwise.
Can workspace admins see which members have connected a ChatGPT plan?
Can workspace admins see which members have connected a ChatGPT plan?
Admins can use audit logs to see connection and disconnection events. Usage volume is not available.
